Close
Skip to content

Neem contact met mij op Contact

Mijn dobberbouw betreft een hobby . Gezien het arbeidsintensieve aspect is het niet lonend om er een beroep van te maken. Deze site is bedoeld om je inzicht te geven in mijn manier van bouwen zodat je wellicht zelf ook aan de slag kunt om je eigen favoriete pennen te maken.

Natuurlijk zijn niet alle pennen die ik maak, bedoeld voor eigen gebruik en wordt er ook een deel verkocht. (Daarmee kan dan weer in materiaal en gereedschap geïnvesteerd worden.)

Mijn dobbers kopen?

Mocht je interesse hebben in de pennen, kan je deze tijdens een dobberbouw demonstratie bekijken en eventueel aanschaffen. Als particulier heb ik geen webwinkel noch worden bestellingen  via e-mail geaccepteerd. Aankoop kan dus tijdens de jaarlijkse Stippermesse in Bremen of op open dagen bij verschillende hengelsportzaken. Via onderstaand contactformulier kun je informeren of er bij jou in de buurt zo’n demo georganiseerd wordt. Vooral is dit  contactformulier natuurlijk een mooi persoonlijk communicatiekanaal om je vragen te stellen zodat je zelf ook aan de slag kunt met deze heel verslavende hobby. 

Succes!

Ronald Hammers